ROTI PALEIS AARTI XL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Paleis Aarti XL. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 18:44 De bestelling kwam een half uur later dan opgegeven. We hadden 2 roti rollen besteld 1 rendang en 1 ketjap. De smaken verschilden niet veel van elkaar. Ook viel het op dat de de roti rol met ketjap erg taaie stukken vlees had.
10 jun 2024 om 19:43 Bestelling met gevraagde bezorgtijd 17.30 kwam pas om 18.55 aan. Grotendeels koud en slap.
1 jun 2024 om 20:22 Ruim 2 uur gewacht en helaas 1 van de drie gerechten helaas het verkeerde gerecht.
1 jun 2024 om 20:00 Eten was weer heerlijk! Bezorging 75 min te laat
29 mei 2024 om 18:31 Bestel je een roti rol met peper, zuur kouseband en extra ei, en zit geen van alle erin Pluspunt is wel dat het eten altijd warm is
27 mei 2024 om 18:00 Lekker en goed heet (temperatuur)
26 mei 2024 om 21:45 Viel vies tegen bezorging liet op zich wachten
26 mei 2024 om 12:26 De roti rol kerrie kipfilet was heerlijk. De Telo met bakkeljauw was goed te doen, had alleen gehoopt op iets meer bakkeljauw. We will be back.
18 mei 2024 om 23:52 Lekkere roti!
18 mei 2024 om 17:21 Helemaal goed. Lekkere roti
16 mei 2024 om 20:28 We hadden roti rol lam besteld. Ze belden keurig op om te melden dat deze helaas op was en of we een andere variant wilden. Eten was weer heerlijk
13 mei 2024 om 18:34 Was erg lekker